lunes, 26 de octubre de 2009

Familiaritat (comunicació oral)


He triat aquest nom per a les meves imatges ja que és la paraula que més identifica a aquesta persona.
És una noia molt familiar, considera als seus pares, germana i xicot com els més importants.
És d'Andorra, peró ara està vivint a Barcelona amb el seu xicot, això fa que trobi molt a faltar als seus pares i gairebé cada cap de setmana puja a Andorra a veure'ls.
Ha ballat durant molts anys flamenc, peró fa un any ho va deixar i ho troba molt a faltar, peró aprofita totes les ocasions possibles, per anar a veure'n un bon espectacle.
És molt obsessiva amb les compres, podríem dir que és una compradora compulsiva, i el que realment la torna boja són les sabates i les bosses.
No li agraden gens els esports i es considera una negada, peró li agrada esquiar i fer snow, i com que té la neu aprop de casa, la aprofita al màxim.
És una noia molt extrovertida, riallera peró lo que hem sorprèn més d'ella és que és molt sincera. La considero bastant madura per la seva edat i molt organitzada. El que més m'agrada d'ella es que sempre intenta ajudar a la gent.
Per si encara no sabeu qui és, és blanca de pell, amb els ulls marrons, amb unes piguetes encantadores, amb uns mofletes que et donen ganes de mossegar-los i amb un cabell castany i ondulat que sempre porta molt arreglat.
A, i se'm oblidava, medeix 1.70 aproximadament.

Ja sabeu qui és?

No hay comentarios:

Publicar un comentario