jueves, 24 de diciembre de 2009

LLENGUATGE AUDIOVISUAL

A classe de comunicació oral, per treballar el llenguatge audiovisual ho vam fer a partir d'un anunci. Aquest anunci era del Corte Inglés on s'anunciava la roba i complements d'escola per als nens i vol destacar la resistència d'aquests objectes.

Si analitzem les tècniques principals d'aquest anunci, podríem dir:

- L'aspecte més principal és la música,on es pot observar com augmenta i disminueix la velocitat i el volum segons el moment. Quan surten els nens de l'escola augmenta la velocitat i el volum i quan ja han marxat tots i es queda l'escola buida disminueix la velocitat i el volum i es torna una melodia més tranquil.la.

- Un altre aspecte important és la llum, on posen una gran llum a la porta de sortida de l'escola, i els nens corren cap a aquella llum, cap a la llibertat d'anar al pati. En canvi podem veure que la resta de l'escola té una llum bastant apagada.

- Un punt per ressaltar és l'ús dels sorolls, com per exemple el rellotge que indica les ganes de marxar d'aquests nens. En aquest cas tot és silenci excepte aquest element que es el que es vol ressaltar.

- Finalment el punt més important i destacat de l'anunci, i així ho demostra la música, es en el que els nens s'estiren la roba, cauen per terra, es llencen per l'escala, etc, tot demostrant la gran resistència i bona qualitat de la roba i els complements.
En aquest cas interfereix molt la música com he dit avanç, i la càmera, la qual rellenteix els moviments per poder mostrar millor els teixits i remarcar el missatge que volen transmetre. En aquest moment també juga un paper important la llum, que fa que es vegin millor les robes,motxilles, complements, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario